loader image

|

Ring oss:
Skicka e-post:
Öppettider:
MÅN-FRE 08.00 - 17.00

Bygg med oss

Låt oss förverkliga er drömlokal! Vi bygger fastigheter från grunden som är utformade efter just er verksamhet. Allt för att göra verksamheten så effektiv och trivsam som möjligt.

VI BYGGER EFTER ERA BEHOV

Vi har en lång erfarenhet om vad hyresgäster behöver och värdesätter som en av Norrbottens största aktörer inom kommersiella fastigheter med fokus på industri.
Genom att bygga en lokal från grunden har du som kund alla förutsättningar att påverka resultatet, från start till slut. Målet är att förvalta fastigheter som alltid lever upp till våra kunders önskemål och behov.

FÖRNYBAR ENERGI

Solceller erbjuds vid nybyggnationer, detta skonar miljön. Vår vision är att använda
grön el i så stor utsträckning som det går. Detta är något som vi, våra kunder och
planeter tjänar på.

SOLTIMMAR / ÅR (LULEÅ)

2008 TIMMAR

FOSILFRI LIVSSTIL

100 %

NYA SOLCELLSANLÄGGNINGAR (SVERIGE)

21 800 ST

FAQ - VANLIGA FRÅGOR

Vi drivs framåt av kundnöjdhet, resan att skapa den perfekta lokalen från start är ett ärofyllt uppdrag. Tillsammans går vi igenom era önskningar för att sedan göra de till verklighet. Att bygga från noll innebär inte enbart att alla möjligheter att framställa ett perfekt utrymme ges, det ger även en chans att tänka extra på miljön. Detta genom att välja material som skonar miljön och använda solceller.

Vi fokuserar på områden i Luleå, Skellefteå och Umeå. Äger vi ingen mark för nybyggnation just nu, så för vi dialog med tilltänkt hyresgäst och identifierar attraktiva områden att verka inom.

Som regel tar hela processen med bygglov, upphandling, projektering och uppförande cirka 12-14 månader, beroende på byggnad och eventuella hinder.

Den absolut största fördelen är att hyresgästen aktivt deltar i hela processen och får sina lokaler optimerade exakt som de önskar.

Som regel så är inte skillnaden stor alls. Vi bygger dessutom med materialval som ger våra fastigheter låg energiförbrukning så driften blir som regel lägre än i en äldre lokal.

 

Ni kan förvänta er ett bra bemötande under resans gång där vi tillsammans utformar de lokaler ni efterfrågar.

Absolut! Hör av er så visar vi er gärna uppförda byggnader där ni också får chansen att prata med aktuella hyresgäster.

Vill du bygga med oss?

Kontakta oss idag så pratar vi om dina behov!

Söker du lokal?

Se vilka lokaler vi har ledigt just nu.

VÅRA PROJEKT

Inga projekt tillgängliga