loader image

|

Ring oss:
Skicka e-post:
Öppettider:
MÅN-FRE 08.00 - 17.00

Om oss

Det flexibla fastighetsbolaget med industrifastigheter, lokaler och kontor sedan 1962.

OM STÅLSTADEN

Ditt lyhörda fastighetsbolag med industrifastigheter, lokaler och kontor som bas. Vi värderar våra hyresgäster högt och vill alltid erbjuda god service. Därför erbjuder vi flertalet lösningar till dig som kund. Du kan välja mellan att bygga från grunden, hyra en komplett lokal eller ombyggnad av befintlig byggnad. Vi tror på att förädla vårt fastighetsbestånd genom att utveckla den egna kompetensen.

SIMON JOHANSSON

Ägare

STARTADE 1962

Bolaget registrerades 1962 och byte ägare till familjen Johansson 2004. Därnäst blev Simon Johansson ensam ägare av företaget från och med 2019. Stålstaden benämndes
tidigare som Notviken Fastigheter, ett namnbyte skedde 2017 för att markera ett nytt avstamp i bolagets utveckling. Vi är Stålstaden – ditt flexibla fastighetsbolag.

MODERBOLAG

Stålstaden är även moderbolag till ett flertal dotterbolag.

Välstädat i Norrland – städbolag inom fyrkanten

Välstädat i Skellefteå AB (städbolag i Skellefteå & Lycksele)

Månstrimmans Trygghetsboende – boende för dig som passerat 65 år.

AFFÄRSIDÉ & VISION

Vi förvaltar och äger industrifastigheter och lokaler som tillgodoser våra kunders behov. Goda relationer och snabb service är något vi ständigt vill erbjuda. Målsättningen är att även tillhandahålla attraktiva hyror, detta försöker vi uträtta genom kostnadseffektiv fastighetsförvaltning. Oavsett om det är befintliga lokaler eller nybyggen.

Miljön är viktig för oss alla. Vi förstår att vårat arbete har en miljöpåverkan och
jobbar med långsiktig hänsyn till människor, djur och miljö. För att uppnå detta följer vi ständigt gällande lagstiftningar och ransonerar med resurser. Vi arbetar med solceller och förespråkar grön el i högsta möjliga utsträckning. Vårt miljöarbete är omfattande och behandlar drift, förvaltning, administration och byggnation. 

Välkommen till Stålstaden.

YTA PÅ FASTIGHETER

0 +

m² LOKALER

NYPRODUKTIONER

0 +

ANTAL NYPRODUKTIONER

ANTAL HYRESGÄSTER

0 +

VI TROR PÅ NÖJDA KUNDER